Om Hidvi Models

Positive vibes

Hidvi Models drivs inom Hidvi Group AB. Hidvi är en fotobyrå som drivs ifrån västkuststaden Varberg men arbetar internationellt. Vi har arbetat inom fotobranschen i mer än 15 år och vet mycket väl hur den fungerar. Många av våra kunder efterfrågar hela tiden modeller till olika reklamuppdrag. Efterfrågan av en enkel, tydlig modellagentur på västkusten saknades vilket ledda fram till Hidvi Models.

Get in touch

Better together

Varför välja Hidvi models?

Vårt korta och enkla svar är att vi tycker att vi har erfarenheten som krävs att bedöma vad som utrycker en bra modell. Hos oss hittar du äkta och sköna och människor i alla åldrar, det är helt enkelt det som har störst efterfrågan bland våra kunder.

Vill du som uppdragsgivare ha hjälp med att finna rätt modeller ditt till foto- eller filmuppdrag, kontakta oss så hjälper vi dig med matchningen utefter era önskemål!

Vi ordnar och administrerar även modeller och fotografer (våra egna) utomlands till olika fotograferingar, sommarkollektioner osv. Detta gör vi via samarbeten med andra agenturer. Vi har etablerade samarbeten i Mexico, Mauritius, Puerto Rico, Madeira och Spanien.

For our clients

Hittar du inte efter det du söker efter, kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Spirit of collaboration

Vi vill se oss som ett riktigt härligt community. Här stöttar och lyfter vi varandra. Positiva vibes only!

Let’s have a chat!

Vi hjälper dig som kund eller modell vidare med dina funderingar.

Contact