Om Hidvi Models

Hittar du inte efter det du söker efter, kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt

Varför välja Hidvi models?

Vårt korta och enkla svar är att vi tycker vi har erfarenheten som krävs (mer än 15 års erfarenhet som fotografer) att bedöma vad som utrycker en bra modell. Hos oss hittar man först och främst vanliga, sköna och äkta människor i alla åldrar, det är det som helt enkelt efterfrågas mest hos våra kunder.

Historian bakom Hidvi Models:

Hidvi Models drivs inom koncernen Hidvi Group AB. Hidvi är en fotobyrå som drivs ifrån västkuststaden Varberg. Vi har arbetat inom fotobranschen i mer än 15 år och vet mycket väl hur den fungerar. Många av våra företagskunder som vi fotograferar till efterfrågar hela tiden modeller till olika fotograferingsuppdrag och om vi kunde hjälpa dem med detta vilket vi gjort. Tillslut insåg vi att efterfrågan var så pass stor och att saknaden av en enkel, tydlig modellagentur på västkusten saknades vilket ledda fram till Hidvi Models.

På sidan visar vi de flesta av våra modeller, vi uppdaterar dock vår modellbank regelbundet vilket betyder att alla inte syns direkt på sajten. Vill du som uppdragsgivare ha hjälp med att finna rätt modeller ditt till foto- eller filmuppdrag, kontakta oss så hjälper vi dig med matchningen utefter era önskemål.

Är du modell och vill vara med i vår agentur, läs då vidare på sidan – Bli en modell.

Vi ordnar och administrerar även modeller och fotografer (våra egna) utomlands till olika fotograferingar, sommarkollektioner osv. Detta gör vi via samarbeten med andra agenturer. Vi har samarbeten i Mexico, Mauritius, Spanien och Gran Canaria.